Tuotteet

Tuotteet

Tilespoint

Tilespoint on asiantunteva laattojen maahantuoja. Tuomme itse maahan edustamamme italialaiset laatat. Valvomme aktiivisesti tehtaidemme toimintatapaa, jotta voimme seisoa sanojemme takana.

Myymälästämme saat ammattitaitoista palvelua yksilöllisestä suunnittelusta asennukseen. Valittavana on tuhansia erilaisia laattamalleja. Olipa kyse yhdestä laatasta tai koko kodin remontista autamme mielellämme. Laatoitukset toteutamme vuosien kokemuksella. Tule tutustumaan tuotteisiimme ja palveluihimme liikkeeseemme.

Saari-keittiö

Saari on kotimainen korkealaatuisia kiintokalusteita valmistava yritys. Saari-keittiöihin tiivistyy vuosikymmenien vankka kokemus suomalaisesta puusepäntaidosta yhdistettynä moderniin suunnitteluun ja innovatiivisiin ratkaisuihin.

Tarkkaan valitut materiaalit, korkealaatuinen puusepäntyö ja huolellinen viimeistely luovat hienostuneen lopputuloksen joka kestää aikaa. Jokainen Saari-keittiö on asiakkaalle tilauksesta tehty ja täten yksilöllinen.

Saari-keittiöt on vuonna 1993 perustettu suomalainen perheyritys. Tuotteet valmistetaan Salossa. Toiminta-ajatuksena on valmistaa korkealaatuisia kalusteita asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Saari-keittiöihin tiivistyy vuosikymmenien vankka kokemus suomalaisesta puusepäntaidosta yhdistettynä moderniin suunnitteluun ja innovatiivisiin ratkaisuihin. Saari-kalusteet ovat tulleet tunnetuiksi yksinkertaisesta pohjoismaisesta muotoilustaan, jota ovat myös esitelleet vuosien varrella monet sekä kansainväliset että kotimaiset sisustusalan julkaisut. Lisäksi Saari-keittiöitä on ollut esillä monilla kansainvälisillä areenoilla, kuten Design Museumissa Lontoossa vuonna 2000 sekä Design Forumissa Helsingissä jo vuonna 1993. Vuonna 2006 Versio 1 -mallisto valittiin ainoana suomalaisena keittiönä Finnish Design Yearbook -julkaisuun.

Vuonna 2006 Pinjasto Oy valittiin vuoden yritykseksi puusepänteollisuudessa yli 500 puusepänteollisuuden yrityksen joukosta ja palkittiin Lignum Fennicum -palkinnolla. Pinjasto Oy on ainoa keittiökalustevalmistaja, joka on saanut arvostetun palkinnon. Pinjasto Oy on kasvanut pienestä puusepänverstaasta moderniksi tuotantolaitokseksi. Nykyään Saari-kalusteita toimitetaan kuluttajille kotimaassa ja ulkomaille sekä laadukkaisiin rakennusliikekohteisiin.

Karitma lattiat

Karitma Lattiat on laadukkaiden lattianpäällysteiden maahantuoja yli 20 vuoden kokemuksella. Karitman valikoimasta löydät mm. vinyylilankkuja, laminaattilattioita ja vinyylikorkkia.

Kaikki tuotteet varastoidaan Suomessa, jonka ansiosta ne voidaan toimittaa nopeasti ja luotettavasti. Kodin ilmeen myymälässä pääset tutustumaan koko Karitma Lattioiden valikoiman mallipaloihin ja näkemään ja kokemaan useamman tuotteen myös lattiaan asennettuna.